Дом за възрастни хора
 
  Добре дошли  
     
     
   
 
Дом за възрастни хора ЧЕРВЕНА РОЗА се намира в град София,кв.Бистрица.
Разполага с голяма градина с панорамен изглед към Витоша. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел и телевизор с кабелна. В хосписа работи квалифициран екип,който осигурява пълен набор от грижи и забавления за пълноценен живот.

Дом за възрастни хора ЧЕРВЕНА РОЗА е създаден през 2010 година. Домът се намира в град София,кв Бистрица сред уникалната природа в полите на Витоша. Той е модерен вариант на Старчески дом.

Ние предлагаме на възрастните хора да се изживеят достойно старините си в приятна атмосфера с непрекъснати медицински грижи,в компанията на хора,с които може да говорят и да се потопят в една нормална социална атмосфера.

Дом за възрастни хора ЧЕРВЕНА РОЗА разполага с голяма градина с панорамен изглед към Витоша. Домът е обзаведен много уютно.Всяка стая разполага със собствен санитарен възел и телевизор с кабелна.

На разположение на домуващите са дневни за почивка и столова. В хосписа работи квалифициран екип,който осигурява пълен набор от грижи и забавления за пълноценен живот. Храната, която се предлага в дома е питателна и съобразена с нуждите на всеки домуващ.

За допълнителното удобство ние oсигурявяме:

  • Консултации с различни специалисти при необходимост.
  • Кабелна телевизия
  • Безжичен интернет
  • Организиране на тържества

 
  Copyright © 2021 SAONA, ver. 1.0